Τα τρία φέουδα (29/7/2018)



Ψάχνουν ή υποτίθεται ότι το κάνουν για να βρουν τους υπεύθυνους της πρόσφατης τραγικής καταστροφής και τους υπαίτιους δολοφόνους. Θα ψάχνουν για κάποιο χρονικό διάστημα, ίσως δείξουν και με τα ματωμένα δάκτυλά τους κάποιους φουκαράδες. Για τα πραγματικά αίτια δε θα ειπωθεί τίποτα, πόσο μάλλον δε θα γίνει τίποτα. Το σύστημα των τριών φέουδων θα αντέξει πάλι.
Για όσα αναφέρονται σ’ αυτό το μικρό σημείωμα, ενώ θα μπορούσαν να γραφούν πάρα πολλές σελίδες, δεν χρειάζεται καμία υποστήριξη, είναι σε όλους γνωστά, η πραγματικότητα είναι η καλύτερη απόδειξη, καμμένη, πλημμυρισμένη ή εξαθλιωμένη.

Όποιος κι αν είναι ο δυνάστης των Ελλήνων, δηλαδή, οι Μεγάλες Δυνάμεις, ο Βασιλικός οίκος, η εξωτερική Αμερικάνικη πολιτική, η Ευρωπαϊκή Ένωση, ή όποιος άλλος διάολος θέλει, την μοίρα των Ελλήνων θα διαχειρίζονται τα τρία κυρίαρχα φέουδα που κατέχουν την Ελλάδα.
Τα φέουδα αυτά κατέχουν μεγάλο μέρος, ίσως το μεγαλύτερο του εδάφους της παρτίδας μας, μονίμως μετέχουν στην εξουσία και ορίζουν την μοίρα των Ελλήνων αφού ασκούν κατ’ αποκλειστικότητα την κυριαρχία τους ελέω της άγνοιας του λαού της.
Ο ανώτερος κλήρος εκ θεού εκμεταλλεύεται την άγνοια, τον φόβο και ασκεί τον μεταφυσικό εκβιασμό της τιμωρίας. Μισθωτός ο ίδιος του ελληνικού κράτους, εχθρός της ελληνικής γνώσης, δεν διστάζει να αφορίσει δημοσίως τους Έλληνες και τις δοξασίες τους, επισήμως την Κυριακή της Ορθοδοξίας μέσω του Τριωδίου. Ο εκάστοτε πρόεδρος της Δημοκρατίας χαμογελαστός, σεβαστικός, μένει εκστατικός ακούγοντας τον αφορισμό, προφανώς δεν ακούει τίποτα, μπρος στην Ωραία Πύλη.
Υπερασπίζονται το τριαδικό αναλλοίωτο και αμετάλλακτο σύστημα των τριών φέουδων με κάθε τρόπο και οποιοδήποτε μέσο. Θέλουν όντες ακτήμονες αυτοί, κατά τον δικό τους κανόνα, να κατέχουν περιουσίες, ακίνητες και κινητές, οι ίδιοι ή οι αδελφές και ανιψιές τους, να διάγουν πολυτελή βίο αρχόντων, να θεωρούνται και αποκαλούνται δεσπότες, δηλαδή να είναι ανεξέλεγκτοι. Άγαμοι όντες, κατά τον ίδιο κανόνα, θέλουν να ελέγχουν τις κρεβατοκάμαρες και τα σχολεία. Ενώ, τέλος, ως Άγιοι, καθαροί δηλαδή, το τρίτο απαιτούμενο του σχήματός τους, θέλουν να συναλλάσσονται ανεμπόδιστα με τους εμπόρους των ιερών κειμηλίων, με τους αρχαιοκάπηλους, να διατηρούν αρσενικά ή θηλυκά χαρέμια, αφού τα θύματά τους αυτά είτε από εντροπή, ή συνενοχή δεν ομολογούν τις δραστηριότητες αυτές και κρατούν το στόμα τους κλειστό.
Θέλουν επίσης να προάγουν την υποκρισία ως ευλάβεια, τους κρυφούς και συνωμοτικούς τρόπους ως ταπεινότητα και να προτείνουν τις ανελέητες διαμάχες τους ως πρότυπα αγάπης και αδελφότητας.
Το δεύτερο φέουδο, της εγκαθιδρυμένης και κατεστημένης συντήρησης, το λεγόμενο status quo, αποτελείται από τους επαγγελματίες της πολιτικής, τους μηχανισμούς της, τους παρατρεχάμενους, τον Στρατό και τα όπλα του, συνειδητά ή ασυνείδητα, θύμα δυστυχώς και ο ίδιος. Αποτελείται, τέλος, από την εξουσιαστική κυριαρχία και την νοοτροπία της, τα κόμματα, από δεξιά έως αριστερά, με πρόθεση εκμετάλλευσης ή όχι, από τους  διαφημιστές, τον τύπος και τα κανάλια tv.
Τέλος, το τρίτο φέουδο, οι τραπεζίτες και το χρήμα, ελέγχουν την αγορά, την οικονομία και τις επιχειρήσεις, ενώ συγχρόνως διατηρούν μόνιμα και σταθερά τον ρόλο της σύνδεσης με το παγκόσμιο κεφάλαιο.

Οι τεχνικές εφαρμογές και η πρόοδος συγχέονται εσκεμμένα με την επιστήμη και την γνώση.
Τα τρία φέουδα, αφού διέλυσαν τις πόλεις και τις έκαναν αβίωτες, στράφηκαν προς το φυσικό περιβάλλον. Αυτό, το κατέστρεψαν όχι μόνο οι ασύδοτοι πολιτικοί αλλά και οι επιτήδειοι επενδυτές στον τομέα του ελεύθερου χρόνου, της ψυχαγωγίας και των διακοπών.
Όταν η νοοτροπία των ανώριμων εγκεφάλων κυριάρχησε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και η ζωή των ανθρώπων στις πόλεις πλημμύρισε δυστυχία, οι επενδυτές σκέφτηκαν ότι τόση δυστυχία έμενε ανεκμετάλλευτη, ενώ θα μπορούσε να αποφέρει τεράστια κέρδη. Γεννήθηκε έτσι η κουλτούρα του χαζοτουρισμού, των αναγκαστικών διακοπών με πρόσχημα την αναγέννηση του δυναμικού των εξαντλημένου από την εκμετάλλευση δυναμικού των εργαζόμενων. Μία έως το πολύ τρεις εβδομάδες πλαστής ευτυχίας για να ξαναγυρίσουν στον Μινώταυρο. Άρχισαν έτσι, διαλέγοντας με σατανικά σαδιστική πρόθεση, να επιλέγουν όλα τα ωραία και φυσικά προικισμένα μέρη για να τα καταστρέψουν κτίζοντας νέα εξαμβλώματα αντάξια με αυτά των πόλεων. Έστησαν εθνικές και υπερεθνικές επιχειρήσεις και δημιούργησαν πάμπολλα και τεράστια κακοτεχνήματα, πουλώντας ολιγοήμερη ευτυχία, κι αυτή πανάθλιας αισθητικής αντίληψης, ασχεδίαστα, με ανύπαρκτη οργάνωση για διασκέδαση, δήθεν ψυχαγωγία, και μαϊμουδίσια δραστηριότητα ρέπλικα των ξένων προτύπων, όπως κάνουν πάντα.

Τα χωρίς σύνορα κοράκια είναι πανέτοιμα να επιπέσουν στα καμμένα με νέα σχέδια εκμετάλλευσης υπό την σκέπη των τριών φέουδων, με νέα σχέδια εκμετάλλευσης. Η επιλογή των θέσεων των εμπρησμών φανερώνει τα σχέδιά τους. Η ανατολική ακτή της Αττικής, ζωτικός χώρος παραθαλάσσιος, και κοντινός με το διεθνές αεροδρόμιο, είναι πλημμυρισμένος από απλούς εργαζόμενους ανθρώπους. Αυτό χαλάει τη μόστρα που θέλουν να δημιουργήσουν. Οι νεκροί ήσαν απαραίτητοι γιατί έτσι τα καμμένα θα πωληθούν ευκολότερα από τους δύστυχους επιζήσαντες ποιος θα θέλει να παραθερίζει σε αυτούς τους τόπους του μαρτύριου;

Δυστυχώς το μέλλον θα επαληθεύσει τα γραφόμενα. Θα πρέπει οι κάτοικοι των παρόμοιων οικισμών της ανατολικής παραθαλάσσιας Αττικής να είναι προσεκτικοί και να οργανώσουν την περιφρούρηση τουλάχιστον της ζωής τους. Οι εχθροί είναι ανενδοίαστοι.
Θα μπορούσαν να γραφτούν σελίδες επί σελίδων. Είναι όμως άκαιρο και ασεβές για τους νεκρούς. Τα τρία φέουδα είναι αθεόφοβα. Παρόλον ότι διαφημίζουν το αντίθετο. Οι πρώτες μεγάλες πυρκαγιές αυτής της κλίμακας συνέβησαν στις 16/7/1974, την επομένη ακριβώς της εισβολής στην Κύπρο των συμμάχων μας στο ΝΑΤΟ Τούρκων. Έκτοτε ανελλιπώς, κάθε χρόνο, το φαινόμενο επαναλαμβάνεται χωρίς να συλληφθεί κανείς, εκτός από κάποιους φουκαράδες γέρους ή γριές. Συγχρόνως όμως, η αναδάσωση αυτά τα σαράντα πέντε χρόνια επαναλαμβάνεται φυτεύοντας πάντα πεύκα, τα οποία είναι και η κύρια αιτία της καταστροφικότητας αυτών των πυρκαγιών. Λογικά αυτό μπορεί να εξηγηθεί από πρόθεση συνέχισης των ετήσιων πυρκαγιών ή από τεράστια ηλιθιότητα, και στις δύο περιπτώσεις ασυγχώρητη.
Η τοπική αυτοδιοίκηση πρώτη στην ιεράρχηση της διαφθοράς είναι ανίκανη να πράξει το παραμικρό. Το μόνο που μένει είναι η αυτοργάνωση των κατοίκων με πρότυπα που υπάρχουν εν ενεργεία στη Δυτική Ευρώπη, εκτός Μεσογείου, κυρίως στην βόρειο Ιταλία, στις Βαλτικές χώρες, Σουηδία, Γερμανία, Αυστρία κλπ.

Φύλακες γρηγορείτε, τουλάχιστον συσπειρωθείτε υπερασπιζόμενοι τη ζωή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια: