Το τρομοκρατημένο κυρίαρχο είδος (11/3/2020)


Ο Πανικός είναι το κύριο στήριγμα του ιού. Οι τέσσερις πληγές του ανθρώπου, η κυριαρχία, ο πλούτος, η ασυνειδησία και η αμάθεια.
Η κυριαρχία ψεύδεται, ο πλούτος θρέφει, η ασυνειδησία διασπείρει και η αμάθεια τρομοκρατεί.
Πανάθεμα κι αν κατάλαβε κανείς τίποτα. Αυτός που έχει έστω και στοιχειώδεις γνώσεις ανθρώπινης φυσιολογίας γνωρίζει ότι ένας ιός είναι παράσιτο που ζει και μεταδίδεται σαν τέτοιος σε ανώτερα κυρίως θηλαστικά ζώα και δεν μπορεί να ζει εκτός βιολογικού περιβάλλοντος.
Αυτός ο τωρινός ιός ζει εκτός ανθρώπινου οργανισμού, όπως λέγεται, κανείς δεν ξέρει σίγουρα, για πολλές ημέρες: στα αντικείμενα, στα ρούχα, στα κτήρια, παντού.
Πρέπει να είναι κανείς βλαξ ώστε να μην αντιληφθεί ότι πρόκειται για ιό κατασκευασμένο εργαστηριακά σαν όπλο και ο οποίος διέφυγε –Κύριος οίδε πώς- από τα εργαστήρια.
Η πόλις όπου πρωτοεμφανίστηκε είναι αυτή που φιλοξενεί το μεγαλύτερο ιο-ερευνητικό κέντρο της Κίνας. Γεγονός αδιαμφισβήτητο είναι ότι ο κινεζικός στρατός αμέσως κατέλαβε τα εργαστήρια και έβαλε ολόκληρο το προσωπικό σε καραντίνα απομόνωσης. Ερώτημα κυρίαρχο: ποιος ελέγχει τα χημικά όπλα των λεγόμενων Μεγάλων Δυνάμεων;

Μην πανικοβάλλεστε και μην εξαπλώνετε τον πανικό. Τηρείστε τα μέτρα ασφαλείας. Επιπλέον υιοθετείστε και άλλα: ο μεγαλύτερος φορέας του ιού είναι τα παπούτσια και τα δάπεδα. Ο ιός υπόκειται στον νόμο της βαρύτητας και έτσι με βήξιμο ή φτάρνισμα επικάθεται σε κάθε οριζόντια επιφάνεια ή στα ρούχα, αν η απόσταση από τον φορέα είναι μικρότερη των τριών μέτρων. Σφουγγαρίζετε καθημερινά το δάπεδο και τις οριζόντιες επιφάνειες με διάλυμα χλωρίνης 1:10.
Δηλώνετε αμέσως ότι ασθενεί με τα συμπτώματα κάποιος από την οικογένεια και μην τρέχετε στα νοσοκομεία ή τα κέντρα υγείας. Η υποδομή πρόληψης και θεραπείας είναι ανύπαρκτη για τέτοιου είδους επιδημία.
 Πίνετε δύο ποτήρια καθαρό νερό λίγο ζεστό με χυμό μισού λεμονιού, ένα το πρωί και ένα το απόγευμα. Διατηρείστε την ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά.
Η ζέστη, ο ήλιος και το καλοκαίρι είναι εχθροί του ιού. Η απειλή αυτή που εμφανίστηκε λόγω της παγκοσμιοποίησης που τον διέσπειρε είναι ακόμα ελέγξιμη και περαστική. Εάν δε βάλουν μυαλό όμως οι άνθρωποι το μέλλον είναι άδηλο.

Πληροφορηθείτε ακριβώς τα συμπτώματα και μην ακούτε τους άσχετους γιάπηδες και τους φανατικούς ιερείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια: